17 Mayıs 2016 Salı

Zebra ve Stor Perde Kesiminde Sıfır Hata

Lazer kesim uygulamaları ile beraber hata oranını sıfıra indirmeyi başarmış olan brillant perde ve taç perde satıcısı mağazamızda size fabrika üretiminden direkt olarak halka satış imkanları sunuyoruz. Zebra ve stor perde modellerinde en uygun fiyat garantisi ile beraber faaliyetlerini sürdürmekte olan firmamız en uygun koşullar altında aradığınız ürünlere erişim sağlamanızı ve en uygun fiyat ve geniş ürün yelpazesi ile beraber aradıklarınıza kolayca erişmek mümkündür. 

Bursa Nilüfer ilçesinde perde imalatçısı olarak faaliyetlerini sürdürmekte olan firmamız geniş bir fabrika üzerinde alt katta seri imalat üst katta ise showroom düzeni ile birlikte çalışmalarını sürdürmektedir. Sizde beklentilerinizin üzerinde bir sonuç elde etmek ve yaşam alanlarınızda zarif bir görünüm elde etmek isterseniz bu ürünlerimizden yararlanabilirsiniz. 

www.onlineperde.com sayfasına giriş yaparak zebra perde, stor perde, fon perde, tül perde, ip perde, jaluzi ya da dikey perde seçenekleri arasında seçimler yapabilir, perde temizleme ürünü ya da perde aksesuarları satın alabilirsiniz. Hatta ihtiyaç duyduğunuz perde montaj ürünlerine bile erişim sağlamak ve kredi kartına vade farkı olmadan 6 taksitle satın almak mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder